1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

کپسول گلوریا حاوی شیشه

وجود ترکیبات خطرناک و محرک در کپسول های لاغری / کپسول گلوریا حاوی شیشه

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از وجود ترکیبات خطرناک و محرک در کپسول های لاغری خبر داد.

دکتر محسن تقی زاده در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: ترکیبات خطرناک و محرک مانند مت آمفتامین که در مواد مخدر شیشه یافت می شود در کپسول های لاغری و نیز ترکیبات کورتون در اشکال دارویی گیاهی به نام فرشته وجود دارد.

وی گفت: نمونه هایی از کپسول قاچاق و تقلبی که با ادعای فراورده گیاهی لاغری به نام "گلوریا" در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی تبلیغ و به فروش می‌رسد، حاوی ماده غیرمجاز و خطرناک مت آمفتامین (شیشه) بوده که عوارض خطرناک و جبران ناپذیری دارد.

دکتر تقی زاده افزود: متاسفانه منابع مختلف غیرمجاز و قاچاق این فراورده‌های تقلبی را به عنوان یک برند اروپایی در وب سایت‌های فروش اینترنتی و فضای مجازی و بعضی عطاری‌ها با عنوان داروی گیاهی، عرضه می‌کنند.

معاون غذا و دارو دانشگاه ادامه داد: بسیاری از مردم فکر می کنند که داروهای گیاهی کم عارضه هستند، اما مصرف خودسرانه داروهای گیاهی می تواند باعث بروز عوارضی شود که افراد سود جو با تقلب در ترکیبات گیاهی و اثر بخشی بیشتر اقدام به تولید فرآورده های غیر مجاز می کنند.

دکتر تقی زاده، در ادامه با اشاره به فعالیت عطاری‌های غیرمجاز گفت: با وجود اینکه عطاری‌ها واحدهای صنفی هستند که تنها اجازه فروش گیاهان خشک، عرقیجات و ادویه‌جات را دارند ولی متاسفانه مشاهده می گردد برخی از عطاری‌ها اقدام به فروش داروهای گیاهی، شیمایی، مخدر، داروهای غیرقانونی و قاچاق می کنند.

وی یادآور شد: تنها مرکز معتبر تهیه داروهای شیمیایی و گیاهی داروخانه‌ها می باشند زیرا عطاری‌ها هیچگونه تائیدیه از سوی این معاونت که متولی نظارت بر توزیع دارو می باشد را ندارند.

معاون غذا و دارو دانشگاه در پایان، با تاکید بر لزوم توجه به برچسب اصالت روی محصولات سلامت محور هنگام خرید، اظهار داشت: استعلام فراورده  از سامانه تیتک www.TTAC.IRو سامانه پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲ امکان پذیر و اطمینان از اصالت فراورده ها تنها با تطابق اطلاعات روی برچسب و پاسخ دریافتی از سامانه حاصل می شود و ادعای بعضی سایت ها، فضاهای مجازی و ... در بیشتر موارد کذب است.

وی، از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف در عطاری‌ها، مراتب را به اطلاع کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه به شماره تلفن 55470212 برسانند.

ساعت : 14:11 -  روز  : دو شنبه  - 7 /  4 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :123

Error for portal93