1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

روابط عمومی معاونت غذا و دارو به عنوان روابط عمومی برتر دانشگاه معرفی شد

مراسم بزرگداشت روز روابط عمومی با حضور رئیس دانشگاه و مسئولین، کارشناسان و رابطین روابط عمومی در دانشگاه روز شنبه مورخ 1/3/1400 در سالن دکتر محمد قریب دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این نشست، ضمن تشکر از زحمات صورت گرفته در حوزه روابط عمومی ستاد و واحدهای مختلف در انعکاس عملکردها و فعالیت ها، گفت: ماحصل این اقدامات امید بخشی به همکاران حوزه سلامت و مردم است.

دکتر سید علیرضا مروجی، ضمن تشکر از زحمات مسئولین قبلی روابط عمومی دانشگاه، به انتظارات از روابط عمومی در زمان های مختلف اشاره کرد و گفت: نگاه به روابط عمومی در هر زمان متناسب با مقتضیات آن دوره بوده است.

وی، با اشاره به اینکه امروزه نگاه به روابط عمومی تغییر کرده و مبحث ارتباطات دارای اهمیت زیاد است، افزود: این ارتباطات باید دو جانبه باشد و یک ارتباط همه جانبه، هوشمند و سازنده در این راستا ضروری است.

دکتر مروجی، با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی کاشان تنها مجموعه ای است که تمام اقشار مردم از خدمات آن بهرمند می شوند، اظهار داشت: باید به دو نوع فرهنگ شامل فرهنگ در دانشگاه و فرهنگ سلامت جامعه توجه ویژه کرد و آن را ارتقاء داد.

رئیس دانشگاه، بر ارتقای توانمندی ها و مهارت های ارتباطی، کلامی و ادبی و ... در این حوزه تاکید کرد و ادامه داد: فعالیت در این حوزه نیازمند دقت، ظرافت و حساسیت دارد.

وی، با بیان اینکه در کنار دقت باید به مبحث خلاقیت توجه کرد، یادآور شد: این دو موضوع، زمینه ساز موفقیت در دانشگاه می باشد.

رئیس روابط عمومی دانشگاه نیز در این جلسه، فعالیت در حوزه روابط عمومی را حساس و دشوار عنوان کرد و از زحمات تمام فعالان این عرصه تقدیر و تشکر کرد.

این گزارش حاکیست: در این نشست از روابط عمومی معاونت غذا و دارو به عنوان روابط عمومی برتر دانشگاه تقدیر شد.

ساعت : 13:57 -  روز  : سه شنبه  - 4 /  3 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :62

Error for portal93