1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

پلمب یک واحد تولیدی سوهان با نام تجاری "سپاس طلائی" / استفاده از اسانس غیرمجاز

محسن تقی زاده در گفت و گو با روابط عمومی معاونت غذا و دارو،  با اشاره به انجام بازرسی‌های پیوسته توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از واحدهای مختلف تولیدی اظهار داشت: اگر این واحدها تخلفی داشته باشند ابتدا به آنها تذکر می‌دهیم و در صورت عدم رعایت تذکرات پلمب می‌شوند.

وی از پلمب یک واحد تولیدی تولید سوهان در کاشان خبر داد و ابراز داشت: این واحد تولیدی انواع سوهان را با نام تجاری سپاس طلایی تولید و عرضه می‌کرد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به اینکه این واحد تولیدی به دلیل درج شناسه کارگاهی غیرمعتبر بر روی محصولات پلمب شد، تصریح کرد: این کارگاه با حکم مقامات قضائی و با حضور نیروی انتظامی پلمب شد.

وی استفاده از اسانس و رنگ‌های مصنوعی غیرمجاز را از دیگر فعالیت‌های غیرقانونی این واحد تولیدی دانست و بیان داشت: تولید محصولات در شرایط غیر بهداشتی نیز از دیگر علل پلمب این واحد و خط تولید آن بود.

قیمت ماسک در منطقه کاشان ۸۰۰ تومان است

تقی زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قیمت ماسک در منطقه کاشان گفت: با توجه به بررسی‌های میدانی و طبق تصویب جلساتی که به صورت پیوسته با مسئولین و مدیران مربوطه انجام شد، مقرر گردید قیمت ماسک سه لایه برای مصرف کننده تا اطلاع ثانوی در منطقه کاشان ۸۰۰ تومان باشد.

وی تاکید کرد: عرضه و فروش ماسک سه لایه پزشکی بیش از قیمت مصوب تخلف محسوب می‌شود.

ساعت : 9:51 -  روز  : شنبه  - 16 /  12 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :87

Error for portal93