1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

نماینده مقام معظم رهبری در منطقه عنوان کرد:

دستگاه‌های متولی نسبت به تامین سلامت و امنیت غذایی نظارت جدی داشته باشند

نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان گفت: دستگاه‌های متولی نسبت به تامین سلامت و امنیت غذایی نظارت جدی برروی فرآورده های بهداشتی، دارویی و... داشته باشند.

آیت الله عباسعلی سلیمانی در نشست با معاون و مدیران  معاونت غذا و دارو اظهار داشت: توجه و اهمیت دادن به مقوله سلامت غذایی و پیشگیری ازبیماری‌ها ضروری است.

وی، با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در "سیاست های کلی سلامت"، افزود: تامین امنیت غذایی و بهره مندی عادلانه آحاد مردم از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی، یکی از اهداف اصلی سلامت در جمهوری اسلامی ایران است.

آیت الله سلیمانی فرمودند: مساله بهداشت و امنیت غذایی رابطه تنگاتنگی با سلامت جامعه دارد بنابراین باید اهتمام بیشتری به آن داشته باشیم تا از سوء استفاده افراد سودجوجلوگیری و منافع مردم حفاظت شود.

نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان، همچنین در ادامه تصریح کرد: از نام گذاری برخی محصولات یا مغازه ها  با  نام ائمه باید پرهیز شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه نیز درابتدا نشست، در خصوص وظایف نظارتی و اقدامات انجام شده این معاونت در دوران کرونا و تامین دارو و تجهیزاتپزشکی بخصوص اقلام حفاظت فردی توضیحاتی را ارائه کرد.

دکتر محسن تقی زاده، به دیگر فعالیت های معاونت ازجمله  نظارت بر تولید مواد غذایی، دارو، آرایشی و بهداشتی، فرآورده های طبیعی و سنتی و نیز تجهیزات پزشکی اشاره کرد و افزایش تعداد بازدیدها در این ایام را برای اطمینان مردم در استفاده از اقلام فوق الذکرضروری دانست.

وی همچنین در مورد مشکلات ایجاد شده برای گروهی از بیماران که به دلیل تحریم های ظالمانه در تامین داروی آنان اختلال ایجاد شده است را بیان کرد.

ساعت : 12:33 -  روز  : چهار شنبه  - 29 /  11 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :28

Error for portal93