1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

دادستان کاشان عنوان کرد:

سلامت جامعه محوری ترین موضوع شرایط کنونی است

دادستان شهرستان کاشان اظهار داشت: سلامت جامعه محوری ترین موضوع شرایط کنونی است.

به گزارش وب دا، روح اله دهقانی  در بازدید از نمایشگاه دو روزه کشفیات قاچاق کالاهای سلامت محور در دانشگاه گفت: در زمینه سلامت جامعه همه سازمان ها و ارگان ها باید به صورت جدی اقدام کنند.

وی افزود: بازرسی و نظارت بر مکان هایی که با سلامت مردم سرو کار دارند، به صوت ویژه در دستور کار این معاونت قرار گیرد.

سرهنگ حسین بساطی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان کاشان نیز در این بازدید، آمادگی خود و واحدهای تحت پوشش نیروی انتظامی کاشان را نسبت به تامین نیرو در بازرسی های معاونت غذا و دارو اعلام کرد.

دکتر تقی زاده در حاشیه این بازدید، شرح مختصری از وظایف معاونت غذا و دارو  در راستای حفظ سلامت مردم و تامین نیازهای دارویی منطقه  تحت پوشش این دانشگاه بیان کرد .  همچنین گزارشی از اقدامات نظارتی انجام شده در حوزه کالاهای سلامت محور از جمله کارخانه های مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی ، ملزومات پزشکی ، و نیز داروخانه ها ، عطاریها و سایر مراکز مرتبط را ارائه کرد .

لازم به ذکر است: در حاشیه این نمایشگاه به روش های کنترل اصالت کالاهای سلامت محور به شرح ذیل اشاره شده است:

• سامانه پیامکی 20008822
  • استعلام از طریق سایت www.ttac.irو شماره تماس 6185-021
  • با استفاده از نرم افزار و اپلیکیشن TTAC

ساعت : 15:41 -  روز  : چهار شنبه  - 24 /  10 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :23

Error for portal93