1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

کشف بیش از 5 هزار قلم کالاهای سلامت محور قاچاق و غیر مجاز در کاشان

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از کشف بیش از 5 هزار قلم کالاهای سلامت محور قاچاق و غیر مجاز در کاشان خبر داد.

به گزارش وب دا، محسن تقی زاده، به 662 بازرسی انجام شده توسط بازرسان این معاونت طی 9 ماه گذشته اشاره کرد و گفت: در این مدت، بیش از 5200 قلم با ارزش بیش یک میلیارد و چهار میلیون و ششصد و چهل و پنج هزار ریال محصولات قاچاق در کاشان کشف شد.

وی افزود: این اقلام شامل لوازم آرایشی و بهداشتی، دارو و تجهیزات و ملزومات پزشکی قاچاق و تاریخ گذشته که به دستور دادستان توقیف و به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی، با بیان به اینکه اغلب بازدید و بازرسی ها در قالب گشت مشترک و با محوریت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان به همراه کارشناسان سازمان های صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و پلیس صورت می گیرد، تصریح کرد: این معاونت آمادگی هرگونه همکاری در زمینه دریافت شکایات و استعلام محصولات سلامت محور را دارد.

دکتر تقی زاده، ضمن اشاره به بروز عوارض و مشکلات جبران ناپذیر گزارش شده با استفاده از این گونه محصولات، گفت:  کالاهای سلامت محور جمع آوری شده محصولاتی است که به صورت قاچاق و خارج از فرایند و مبادی قانونی وارد کشور می شود و از آنجائیکه  بر شرایط نگهداری و حمل این کالاها هیچگونه نظارتی صورت نمی گیرد به عنوان یک کالای غیر بهداشتی تلقی می گردد و مورد تائید هیچ آزمایشگاهی  برای آزمایشات لازم قرار نمی گیرد.

دکتر تقی زاده ادامه داد:کالا‌های سلامت محور شامل دارو، مکمل ها، ملزومات و تجهیزات پزشکی، مواد و فرآورده های خوراکی آشامیدنی و آرایشی، بهداشتی از اولویت‌های ستاد مبارزه با قاچاق کالاست.

وی، با تأکید بر لزوم آگاهی مردم از اهمیت شناسایی اصالت کالا‌های سلامت محور مصرفی افزود: راه‌اندازی سامانه تیتک(TTAC) گام بزرگی برای شناسایی اصالت کالا می باشد.

معاون غذا و دارو دانشگاه، با اشاره به گزارش اقدامات و ارجاع پرونده های مربوطه به مراجع قضایی، گفت: باید با برنامه‌ریزی‌های مناسب به سمتی برویم که آگاهی مردم در مورد محصولات قاچاق افزایش پیدا کند و از آثار سوء آن مطلع شوند.

وی، با بیان اینکه رویکرد مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور باید جنبه پیشگیرانه داشته باشد، تصریح کرد: مردم جهت اطمینان از سلامت کالاها می توانند از مبادی ذیل در این خصوص استعلام نمایند.

سامانه پیامکی 20008822

سایت www.ttac.ir

شماره تماس 6185-021

نرم افزار موبایلی بارکد دو بعدی

دکتر تقی زاده یادآور شد: شماره پیامک یا شماره تلفنی که به جای شماره های یاد شده درج شده باشد جعلی است.

ساعت : 15:38 -  روز  : چهار شنبه  - 24 /  10 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :213

Error for portal93