1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

اعطای تفویض صدور و تمدید پروانه ساخت تجهیزات پزشکی با کلاس خطرAو B

معاون غذا و دارو دانشگاه، از اعطای تفویض صدور و تمدید پروانه ساخت تجهیزات پزشکی با کلاس خطر A و B از سوی وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محسن تقی زاده گفت: پس از بررسی درخواست این معاونت و احراز صلاحیت کارشناسان و همچنین برگزاری کارگاه آموزشی آنلاین، صدور و تمدید پروانه ساخت تجهیزات پزشکی با کلاس خطر Aو Bاز تاریخ 10/8/99 به دانشگاه تفویض شد.

وی، بررسی پرونده های ثبت تجهیزات پزشکی با کلاس خطر  Aو B، صدور پروانه ساخت تجهیزات پزشکی با کلاس خطر Aو B، تمدید پروانه ساخت تجهیزات پزشکی ثبت شده با کلاس خطر Aو Bو ممیزی خطوط تولید تجهیزات پزشکی با کلاس خطرهای Aو Bرا از اختیارات این تفویض برشمرد.

وی، در ادامه به بازدیدهای مشترک معاونت غذا و دارو دانشگاه با اداره تعزیرات حکومتی طی هفته های گذشته اشاره کرد و ادامه داد: قیمت و عرضه مواد ضدعفونی کننده و ماسک در کلیه داروخانه ها و سطح عرضه در این بازدیدها بررسی شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه، با بیان اینکه هیچ گونه گزارش و موردی مبنی بر گرانفروشی و کمبود ماسک مشاهده نشده است، اظهار داشت: یک کارگاه تولید ماسک پس از رعایت شرایط بهداشتی ‌محیط‌ تولید با حضور کارشناس اداره صنعت، معدن و تجارت فک پلمپ شد.

ساعت : 11:20 -  روز  : شنبه  - 24 /  8 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :54

Error for portal93