1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

به مناسبت روز جهانی غذا

"توسعه، تغذیه پایدار با مشارکت یکدیگر" شعار روز جهانی غذا

معاون غذا و دارو دانشگاه عنوان کرد:

معاون غذا و دارو دانشگاه اظهار داشت: "توسعه، تغذیه پایدار با مشارکت یکدیگر" شعار روز جهانی غذا نامگذاری شده است.

به گزارش وب دا، دکتر محسن تقی زاده، با اشاره به نامگذاری 16 اکتبر مصادف با 24 مهر ماه روز جهانی غذا به مناسبت سالروز تاسیس فائو در سال 1945 ادامه داد: شعار ملی این روز "همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا" می باشد.

وی افزود: از آنجائیکه ضایعات مواد غذایی هر ساله حدود 1.3 میلیارد تن بر آورد شده است که معادل یک سوم کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان است و معادل غذای دو میلیارد نفر در هر سال محسوب می شود، فائو شعار روز جهانی غذا را به نام توسعه، تغذیه پایدار با مشارکت یکدیگر نام گذاری کرده است.

دکتر تقی زاده، با بیان اینکه در کشور ما نیز ضایعات غذایی در حدود 30 درصد تخمین زده شده است تصریح کرد: اطلاع رسانی و برنامه های آموزشی با هدف فرهنگ سازی الگوی صحیح مصرف غذایی به ویژه در شرایط فعلی بحران کووید 19 می تواند نقش موثری در اصلاح الگوی غذایی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید19 داشته باشد.

دکتر تقی زاده، تغییر سیمای بیماری ها در قرن جدید، اصلاح الگوی تغذیه، کاهش درصد قند، نمک و چربی در استانداردها و دستورالعمل های تولید مواد غذایی، فرهنگ سازی عمومی و برچسب گذاری صحیح مواد غذایی را در کاهش مصرف قند، نمک و چربی موثر دانست.

وی، همچنین کاهش مصرف قند، نمک و چربی استفاده از نشان‌گرهای رنگی تغذیه‌ای، مبارزه با قاچاق کالا، ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت برای واحدهای تولیدی از راه کار اساسی اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقا سلامت برشمرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه، به شیوع پیشرونده بیماری دیابت در کشور تصریح کرد: متاسفانه میزان شیوع دیابت در منطقه کاشان و آران و بیدگل از آمار کشوری شیوع دیابت بالاتر است که این وضعیت تاثیر بسزایی در سلامت و مشکلات مرتبط با آن در جامعه خواهد داشت.

وی یادآور شد: از سوی دیگر شیوع بیماری های قلبی و عروقی که علت 39 درصد مرگ و میر ها را شامل می شود نشان دهنده سبک زندگی نادرست در جامعه می باشد.

وی، با بیان اینکه رژیم های سرشار از  مواد کربوهیدراتی تصفیه شده و قندها منجر به افزایش خطر ابتلا به دیابت می شود، ادامه داد: رژیم غذایی سالم دارای کربوهیدرات های تصفیه نشده و فیبرها نظیر غلات کامل (سبوس دار)، سبزیجات و میوه ها و ریزمغذی ها در این زمینه توصیه می شود.

دکتر تقی زاده اظهار داشت: کاهش مصرف چربی، نمک، قند و شکر و افزایش فعالیت بدنی به منظور کنترل وزن مهمترین راهکار برای پیشگیری از بروز بیماری های غیر واگیر می باشد.

ساعت : 9:42 -  روز  : دو شنبه  - 28 /  7 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :41

Error for portal93