1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

صدور 11 مجوز تولید و توزیع ماسک

معاون غذا و دارو دانشگاه عنوان کرد:

صدور 11 مجوز تولید و توزیع ماسک

معاون غذا و دارو دانشگاه، از صدور 11 مجوز تولید و توزیع ماسک اعم از سه لایه و پارچه‌ای و درج کد مربوطه روی کالا از ابتدای شیوع ویروس کووید 19 خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محسن تقی زاده در نشست خبری با اصحاب رسانه کفت: در این مدت، پروانه بهداشتی برای ضد عفونی کننده دست 13 مورد، ضد عفونی کننده سطوح سه مورد و مجوز تولید الکل 70 درجه دو مورد صادر شده است.

وی افزود: 635 هزار لیتر الکل جهت کارخانجات تولید محصولات ضد عفونی کننده در شهرستان کاشان و  بیش از 670  هزار لیتر  ضد عفونی کننده توزیع شده درداخل و خارج شهرستان کاشان نیز صادره گردید.

دکتر تقی زاده، با اشاره به اینکه یک واحد صنفی تجهیزات پزشکی به همراه انبار آن به دلیل گرانفروشی و احتکار یکهزار بسته 100 عددی دستکش فریزری توقیف شد، تصریح کرد: سه داروخانه متخلف به دلیل:فروش الکل تقلبی(متانول به جای اتانول)، عدم توزیع و ارائه ماسک و دستکش موجود در انبار داروخانه نیز پلمپ شد.

معاون غذاو دارو دانشگاه به پلمپ کارخانه تولید ماسک فاقد مجوز اشاره کرد و اظهار داشت: ضمن تامین دارو برای مراکز و نظارت به آن ها سه مجوز جدید جهت فعالسازی داروخانه شبانه روزی صادر شده است.

وی، جمع آوری الکل با مارک اتحاد از داروخانه ها به دلیل تقلبی بودن، جمع آوری محلول ضد عفونی کننده فاقد موجود درصد استادارد مطلوب از دو فروشگاه عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی، بازدیدهای میدانی مشترک با نماینده دادستانی و تعزیرات از شرکت های تجهیزات پزشکی اصناف داروخانه ها و فروشگاه های عرضه کالاهای سلامت محور و  شناسایی سه واحد تولیدی غیر مجاز شناسایی را از دیگر اقدامات این معاونت عنوان کرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه در ادامه به تشکیل تیم واکنش سریع به تامین داروها و تجهیزات مصرفی پزشکی مورد نیاز و درخواستی بیمارستان های سانتر بیماران کووید ۱۹ در طول شروع بیماری کرونا تاکنون اشاره کرد و گفت: در کوتاه‌ترین زمان ممکن کلیه نیازهای دارویی و تجهیزاتی و نیز ملزومات محافظت شخصی از قبیل ماسک، دستکش، شیلد و غیره تهیه تامین و توزیع گردیده است.

وی، با اشاره به شروع بازرسی های مشترک از تاریخ 1/12/98 در دو نوبت صبح و عصر به همراه کارشناسان تعزیرات، صنعت و نماینده دادستانی از داروخانه ها، مراکز عرضه آرایشی وبهداشتی و فروشگاه های تجهیزات پزشکی یادآور شد: این بازدیدها با هدف  نظارت بر توزیع ماسک، الکل، محلول ضدعفونی و دستکشصورت می گیرد.

دکتر تقی زاده، بازرسی های مستمر از واحد های تولید و انجام آزمون های مربوطه، حضور تکنسین آزمایشگاه در محل های بازدید جهت کنترل خلوص الکل، پذیرش و پاسخگویی تمام وقت نمونه های الکل و مواد ضد عفونی کننده در ایام شیوع کرونا ( بخصوص تعطیلات سال نو)، انجام بیش از 1200  آنالیز مواد ضدعفونی کننده از تولیدات شهرستان و نمونه برداری در سطح شهرستان (تا پایان مرداد ماه) و برگزاری بیش از یکصد جلسات متعدد  با شرکت‌های تولیدی و توزیعی و مسئولین فنی مراکز، ادارات صمت، تعزیرات و مراکز درمانی در اسفند ماه را از دیگر اقدامات این معاونت برشمرد.

ساعت : 14:10 -  روز  : چهار شنبه  - 16 /  7 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :30