1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

عوارض مصرف کالاهای آرایشی و بهداشتی تقلبی و غیر استاندارد

معاون غذا و دارو دانشگاه عنوان کرد:

عوارض مصرف کالاهای سلامت محور تقلبی و غیر استاندارد/ مراقب درج برچسب تقلبی بر روی این محصولات باشید

معاون غذا و دارو دانشگاه، از عوارض مصرف کالاهای آرایشی و بهداشتی تقلبی و غیر استاندارد خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محسن تقی زاده گفت: کالاهای قاچاق عوارض مختلفی را بر روی قسمت های مختلف بدن از جمله چشم، پوست و مو ایجاد می کند و فلزات سنگین موجود در این مواد، خطراتی را برای سلامتی فرد به دنبال دارند.

وی، با بیان اینکه معمولا مصرف‌کنندگان لوازم آرایش غیرمجاز به بیماری‌های عمومی و مخصوصا پوستی دچار می‌شوند، افزود: نمونه‌های زیادی از انواع بیماری‌ها از جمله واکنش‌های آلرژیک پوستی و چشمی با استفاده از این گونه کالاها دیده شده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه تصریح کرد: مردم برای اطمینان از اصالت کالای مورد استفاده می توانند به برچسب اصالت و سلامت وزارت بهداشت بر کالاهای سلامت محور از جمله آرایشی و بهداشتی توجه کرده و برای کنترل و استعلام اصالت کالا، کد اصالت کالا را به سامانه پیامکی 20008822 ارسال و یا از طریق اینترنت به سامانهTTAC.IR وارد شده و کد اصالت را استعلام نمایند.

وی توصیه کرد: مراقب باشید ممکن است برچسب تقلبی بر روی محصولات قاچاق الصاق گردد و برای شناسایی این مورد دقت فرمائید که سامانه پیامکی دقیقا شماره مذکور باشد و پس از استعلام پاسخ دقیق به شما ارسال شود.

دکتر تقی زاده، در ادامه با بیان اینکه کالاهای سلامت محور شامل مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی و دارو و تجهیزات پزشکی می باشند، اظهار داشت: بیشترین میزان قاچاق کالاهای سلامت محور در حوزه فرآورده‌های آرایشی بهداشتی بوده و  متاسفانه بدلیل سود آوری بالا حدود 50 درصد این محصولات به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند.

وی یادآور شد: قاچاق کالا علاوه بر وارد کردن فعالیت آسیب‌های اقتصای می‌تواند بر کارآفرینی،‌ تولیدات داخلی و نیروی کار نیز تاثیر گذار باشد و این حوزه‌ها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

ساعت : 10:52 -  روز  : دو شنبه  - 14 /  7 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :32