1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

واکسن آنفولانزا

معاون غذا و دارو دانشگاه عنوان کرد:

توزیع واکسن آنفولانزا در منطقه کاشان/ همشهریان از مراجعه حضوری به واحد های ستادی دانشگاه جهت دریافت واکسن اجتناب کنند

به گزارش وب دا، دکتر محسن تقی زاده گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل سرما، به منظور تامین و حفظ سلامت آحاد جامعه به خصوص گروه های پر خطر و آسیب پذیر از ابتلا به آنفلوانزای فصلی، واکسن آنفولانزا به صورت تدریجی و مرحله ای به واجدین شرایط توزیع می شوذ.

وی، ضمن تاکید بر اهمیت رعایت موازین بهداشت فردی و بهداشت تنفسی که تاثیر بسزایی در پیشگیری، کاهش ابتلا و انتقال بیماری آنفلوانزای فصلی، به موازات بیماری کووید 19 دارد، از پیگیری های لازم در خصوص دریافت سهمیه واکسن آنفلوانزای فصلی جهت گروه های واجد شرایط تعیین شده خبر داد.

دکتر تقی زاده تصریح کرد: کارکنان شاغل در بیمارستان ها و مراکز درمانی، کارکنان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت، خانم های باردار و بیماران دچار ضعف سیستم ایمنی (مبتلایان به بدخیمی، گیرندگان پیوند اعضاء، بیماران دیالیزی، مبتلایان به تالاسمی ماژور، هموفیلی و آنمی سیکل سل) جزء واجدین شرایط اولیه می باشد.

وی اظهار داشت: بیماران مبتلا به بدخیمی و سرطان می توانند با تحویل پاتولوژی (جواب آزمایش نمونه برداری) و نسخه پزشک متخصص، به معاونت غذا و دارو  نسبت به اخذ معرفی نامه مراجعه و جهت تزریق واکسن به یکی از نزدیکترین پایگاه سلامت محل سکونت یا خانه بهداشت اقدام نمایند.

وی تاکید کرد: داشتن پرونده الکترونیک سلامت در نزدیکترین پایگاه سلامت محل سکونت یا خانه بهداشت روستای محل سکونت جهت تزریق واکسن ضروری است.

دکتر تقی زاده یادآور شد: با توجه به اینکه سهمیه واکسن آنفلوانزا به صورت تدریجی و مرحله بندی شده به دانشگاه تخصیص خواهد یافت لذا توزیع و تزریق واکسن آنفلوانزا مطابق اولویت های اعلام شده خواهد بود.

معاون غذا و دارو دانشگاه اظهار داشت: در صورت فروش آزاد در داروخانه ها بر اساس اولویت های ابلاغ شده توسط وزارت بهداشت بین بیماری های مزمن و زمینه ای شامل: بیماران ریوی، قلبی عروقی، کبدی، نرولوژیک، هماتولوژیک و دیابتی توزیع خواهد شد.

وی گفت: کارکنان ارائه دهنده خدمات (مراقب سلامت/ بهورز ) با توجه به شیوع بیماری کرونا و جهت به حداقل رساندن احتمال خطر ابتلا در اثر تجمع و ازدحام، با تماس تلفنی و تعیین وقت قبلی از شهروندان واجد شرایط دعوت خواهند کرد تا با در دست داشتن کارت ملی به پایگاه سلامت یا خانه بهداشت جهت تزریق واکسن مراجعه کنند.

دکتر تقی زاده افزود: بر اساس دستورالعمل های ابلاغی تزریق واکسن به سایر گروه های سنی غیر از واجدین شرایط اعلام شده توصیه نشده است لذا از همشهریان عزیز درخواست می شود از مراجعه حضوری به واحد های ستادی دانشگاه اجتناب نمایند.

ساعت : 8:7 -  روز  : چهار شنبه  - 9 /  7 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :109