1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

کارمند نمونه معاونت غذا و دارو

به گزارش روابط عمومی در جلسه ای با حضور معاون، مدیران و کارشناسان،  کارمند نمونه معاونت غذا و دارو در سال 1399  معرفی و تجلیل شد.

جناب آقای سید جواد حسینی  در این مراسم به عنوان کارمند معاونت غذا و دارو معرفی و با اهداء لوحی از وظیفه شناسی وی تقدیر شد.

دکتر محسن تقی زاده انتخاب شایسته این عزیز را تبریک گفته و برای ایشان  آرزوی سلامتی ، شادکامی و موفقیت­ های روز افزون را از درگاه ایزد منان آرزو نمود .

در لوح تقدیر نامه این کارمند نمونه آمده است:

همکار ارجمند جناب آقای سید جواد حسینی راوندی

با سلام و عرض تبریک

جامعه فرهیخته دانشگاه علوم پزشکی کاشان به خود می بالد که افرادی پاک نهاد و نیکوسرشت به پشتوانه هنر و تعهدی برگرفته از ایمان حقیقی و غیرت ملی در سودای تامین سلامت انسان ها بدون هیچ چشم‌داشتی خالصانه و عاشقانه در سنگر های گوناگون در حفظ و اعتلای جایگاه دانشگاه خدمت می‌کنند.

بی تردید فداکاری‌های ستودنی و تلاشهای مجاهدانه جنابعالی را در خدمت به مردم شریف و نجیب ستودنی و قابل تکریم و تمجید بوده و زحمات طاقت فرسای شما در ماه‌های اخیر و در مقابله با بیماری کووید ۱۹ هیچگاه از اذهان مردم فراموش نخواهد شد.

برخود لازم می‌دانیم ضمن گرامیداشت هفته دولت و چهارم شهریور ماه روز پر افتخار کارمند کسب عنوان وزین "کارمند نمونه" را خدمت جنابعالی تبریک عرض نماییم .

اندیشه بالایتان قرین پویایی و جان پر طراوتان لبریز از سلامتی و عزت باید.

دکتر سید علیرضا مروجی

رئیس دانشگاه

ساعت : 12:5 -  روز  : یکشنبه  - 23 /  6 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :212