شرایط مزایده واگذاری امور داروخانه کلینیک ویژه اخوان

در راستای اجرای آئین نامه و ضوابط مربوط به داروخانه ها و نیز دستورالعمل واگذاری خدمات داروخانه بیمارستان های دولتی و مستند به نامه 36352/655 مورخ 1/5/98 سازمان غذا و دارو وزارتخانه، دانشگاه علوم پزشکی کاشان در نظر دارد نسبت به واگذاری مکان و امور داروخانه کلینیک ویژه اخوان به مدت یکسال از طریق مزایده محدود و با شرایط ذیل اقدام نماید:

• زمان تحویل اسناد: تا ده روز پس از انتشار اسناد

ساعت : 13:17 -  روز  : دو شنبه  - 14 /  11 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :210