جلسه قرارگاه دارو و تجهیزات پزشکی در دانشگاه برگزار شد

جلسه قرارگاه دارو و تجهیزات پزشکی با حضور رئیس دانشگاه و کلیه اعضاء در سالن شهدا ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت ، در این جلسه معاون غذا و دارو دانشگاه گزارشی از اقدامات و پیگیری های صورت گرفته از تفکیک حساب های دارویی و ملزومات مصرفی پزشکی، دریافت سهمیه های دارویی و نظارت دقیق بر عملکرد واحد های تحت پوشش از ابتدای تشکیل قرارگاه، ارائه داد.

لازم به ذکر است در ادامه این جلسه، اعضا، قرارگاه در خصوص مشکلات تامین دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی توسط مراکز درمانی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ساعت : 8:23 -  روز  : یکشنبه  - 6 /  11 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :107