1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

تشکیل قرارگاه دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه در تاریخ 16/10/98 در محل معاونت غذا و دارو

مدیر نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه افزود: این قرارگاه به دلیل شرایط تحریم و با هدف رصد و پایش مستمر وضعیت تامین، عرضه و مصرف داروها و تجهیزات مصرفی در محدوده دانشگاه و به منظور اطمینان از دسترسی سریع – مطمئن و آسان مردم و پرهیز از هرگونه کوتاهی که منجر به کمبود کالاهای حیاتی مردم ایجاد شده است .

دکتر مسعود نساج  اضافه کرد: با توجه به طراحی  و تحمیل جنگ اقتصادی بر کشور باید با برنامه ریزی مناسب و به موقع به آن واکنش نشان دهیم.

وی ادامه داد: این قرارگاه در عالی‌ترین سطوح وزارت بهداشت و دیگر ارگان‌های مرتبط و تصمیم گیرنده در تامین دارو تشکیل شده است .

دکتر مسعود نساج ضمن اشاره به اهداف و تکالیف قرار گاه از جمله رصد میزان موجودی داروهای ساخته شده، نقدینگی شرکت‌ها و تامین ارز و همچنین تمام عناصر برای تامین و تدارک دارو عنوان کرد ،در حال حاضر کمبود دارویی به صورت بحرانی و غیر قابل دسترسی در منطقه وجود ندارد.

مدیر نظار بر امور دارو و مواد تحت کنترل در پایان خاطر نشان کرد: این قرارگاه از اواسط تابستان فعالیت خود را به صورت برگزاری جلسات هفتگی با حضور کلیه مسئولان دخیل در تصمیم گیری حوزه دارو و تجهیزات پزشکی شروع نموده است .

ساعت : 9:50 -  روز  : سه شنبه  - 17 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :355