تشکیل قرارگاه دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه در تاریخ 16/10/98 در محل معاونت غذا و دارو

مدیر نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه افزود: این قرارگاه به دلیل شرایط تحریم و با هدف رصد و پایش مستمر وضعیت تامین، عرضه و مصرف داروها و تجهیزات مصرفی در محدوده دانشگاه و به منظور اطمینان از دسترسی سریع – مطمئن و آسان مردم و پرهیز از هرگونه کوتاهی که منجر به کمبود کالاهای حیاتی مردم ایجاد شده است .

دکتر مسعود نساج  اضافه کرد: با توجه به طراحی  و تحمیل جنگ اقتصادی بر کشور باید با برنامه ریزی مناسب و به موقع به آن واکنش نشان دهیم.

وی ادامه داد: این قرارگاه در عالی‌ترین سطوح وزارت بهداشت و دیگر ارگان‌های مرتبط و تصمیم گیرنده در تامین دارو تشکیل شده است .

دکتر مسعود نساج ضمن اشاره به اهداف و تکالیف قرار گاه از جمله رصد میزان موجودی داروهای ساخته شده، نقدینگی شرکت‌ها و تامین ارز و همچنین تمام عناصر برای تامین و تدارک دارو عنوان کرد ،در حال حاضر کمبود دارویی به صورت بحرانی و غیر قابل دسترسی در منطقه وجود ندارد.

مدیر نظار بر امور دارو و مواد تحت کنترل در پایان خاطر نشان کرد: این قرارگاه از اواسط تابستان فعالیت خود را به صورت برگزاری جلسات هفتگی با حضور کلیه مسئولان دخیل در تصمیم گیری حوزه دارو و تجهیزات پزشکی شروع نموده است .

ساعت : 9:50 -  روز  : سه شنبه  - 17 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :214