پیام تسلیت معاون غذا و دارو مناسبت شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، به مناسبت شهادت سپهبد قاسم سلیمانی، دکتر محسن تقی زاده معاون غذا و دارو دانشگاه با صدور بیانیه‌ای، ضمن تسلیت این واقعه تلخ، این اقدام تروریستی را شدیداً محکوم کردند .

در این بیانیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

من المُومِنینَ رِجالٌ صَدَقُوا ماعاهَدُوااللهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضی نَحبَهُ وَ مِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَ مابَدَّلُوا تَبدیلاً

سردار شهید قاسم سلیمانی چهره‌ای صلح طلب بود که برای بقا و تثبیت امنیت در منطقه تلاش می‌کرد. او گروههای تندرو و افراطی را آتشی در خانه برادران اهل سنت می‌دانست و برای پایان رنج و خشونتی که بشریت در منطقه خاورمیانه از جانب داعشی‌ها تحمل می‌کرد، تا پای جانش ایستاد.

علی رغم تبلیغات تروریسم بین الملل برای توجیه اقدام غیرقانونی و ضد بشری در ترور سردار سلیمانی، او همواره و همیشه برای صلح و افزایش امنیت در منطقه تلاش کرده است. وادار کردن خشونت طلبان منطقه به تسلیم و برقراری آرامش در کشورهایی که همیشه مستعد جنگ افروزی‌های داخلی و خارجی بوده‌اند، بخشی از خدمات سردار سلیمانی به توسعه صلح است. پایان‌دادن به درگیری‌های نیرو‌های داخلی در عراق و نقش او در مذاکرات صلح سوریه را هم نباید نادیده گرفت. کارنامه سردار سلیمانی سرشار از تلاش برای صلح و برقراری امنیت است.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به مناسبت عروج ملکوتی این سردار سرافراز اسلام، از درگاه خداوند سبحان برای آن شهید والا مقام محشور شدن با شهدای کربلا و برای ملت سوگوار صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.

دکتر محسن تقی زاده

معاون غذا و دارو

ساعت : 11:48 -  روز  : شنبه  - 14 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :122