برگزاری جلسه تودیع و معارفه مدیر اداره نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل و مدیر امور عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان

به گزارش روابط عمومی جلسه تودیع و معارفه مدیر اداره نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل  و مدیر امور عمومی ،در تاریخ 10 و 11 دی ماه در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر نقی زاده، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و عملکرد ارزشمند جناب آقای دکتر محمد حسین خیاط کاشانی در مدت زمان تصدی مسئولیت فوق، جناب آقای دکتر مسعود نساج را بعنوان مدیر اداره نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل منصوب و برای ایشان آرزوی موفقیت نمود.

همچنین تکریم آقای دکتر مسعود نساج و معارفه آقای اصغر فلاح به عنوان مدیر امور عمومی معاونت در این مراسم صورت گرفت.

معاون غذا و دارو ، جلسات تکریم و معارفه را فرصتی برای بزرگداشت و تکریم از زحمات اشخاصی که در سمت های مختلف فعالیت می کنند، عنوان کرد و از زحمات تمامی مدیران واحدهای فوق تجلیل و برای مدیران جدید آرزوی موفقیت کرد.

دکتر تقی زاده، بر تعامل و همکاری تمامی همکاران، جهت ارتقای سلامت و رسالت های معاونت تاکید کرد.

شایان ذکر است در پایان این مراسم ضمن اهداء لوح و هدیه به رسم یادبود از تلاش های این عزیزان قدردانی و همچنین به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، از سرکار خانم لیلا باقری، تجلیل به عمل آمد.

ساعت : 10:47 -  روز  : شنبه  - 14 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :290