1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

کارگاه آموزشی"آشنایی با آنتی بیوتیک ها و مقاومت میکروبی"

به گزارش روابط عمومی؛ معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال های اخیر در راستای تحقق اهداف سازمان غذا و دارو در خصوص ترویج فرهنگ مصرف صحیح و منطقی دارو، اقدام به برگزاری سلسله کارگاه های آموزشی جهت اولیاء و مربیان شهرستان کاشان و آران و بیدگل نموده است .

کارگاه آموزشی با عنوان مصرف "آشنایی با آنتی بیوتیک ها و مقاومت میکروبی" در تاریخ 3 و 4 دی ماه جهت تکنسین های دارویی بخش خصوصی و دولتی برگزار گردید

دکتر خیاط کاشانی، مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر در این کارگاه ضمن تاکید بر اهمیت مصرف منطقی داروها و لزوم جلوگیری از ایجاد مقاومت به داروهای ضد باکتریایی بدلیل مصرف غیر منطقی و بی رویه آنتی بیوتیک ها و همچنین تبین این موضوع که با افزایش مقاومت به این دسته از داروها در آینده نزدیک مشکلات  متعددی به وجود خواهد آمد، راهکارهایی ارائه دادند.

در ادامه آقای دکتر کریمی گفت: امروزه جامعه بشری به دو دلیل مورد تهدید است 1- افزایش روز افزون مقاومت میکروبی 2- عدم توانایی در تولید آنتی بیوتیک های جدید. این خطر تا جایی است که دانشمندان هشدار داده اند که اگر این روند ادامه یابد، آنتی بیوتیک ها دیگر کارایی لازم را نداشته و حتی قادر به تولید داروهای جدیدی از این گروه نیز نخواهند بود.

دکتر کریمی ضمن ارائه مطالبی در خصوص اهمیت عوارض مصرف بی رویه و خودسرانه داروهای آنی بیوتیک و  مقاومت دارویی به راهکاری اصولی از جمله رعایت بهداشت، کامل نمودن دوره درمان با داروها  و عدم مصرف خودسرانه ها داروها نیز تاکید نمودند.

ساعت : 10:41 -  روز  : شنبه  - 7 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :268