تاپایان وقت اداری روز شنبه مورخ 98/9/23 تمدید شد

استعلام بهاء خرید اقلام دارویی و ملزومات پزشکی

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان در نظر دارد نسبت به خرید اقلام دارویی و ملزومات پزشکی با شرایط ذیل از شرکت های پخش دارو  و ملزومات پزشکی از طریق استعلام بها اقدام نماید .

مقتضی است ضمن مطالعه دقیق اسناد واگذاری، پیشنهاد قیمت خود را به همراه سایر مدارک درخواستی طبق فرمت پیوست تکمیل نموده و مطابق با شرایط ذیل در پاکت در بسته و ممهور به مهر شرکت حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ 98/9/16 به آدرس کاشان _ خیابان طالقانی _ محراب 26_ معاونت غذا و دارو _ واحد حراست ارسال نمایید.

*لازم به ذکر است عدم رعایت هر یک از موارد ذیل منجر به حذف از لیست متقاضیان خواهد گردید.

1- کلیه شرکت های می بایست درخواست تکمیلی خود را با نام کامل شرکت ، مدیر عامل و نام نماینده رسمی فروش  - آدرس کامل و شماره تماس و ایمیل شرکت به همراه ضمانت نامه اجرایی و شرایط و مهلت باز پرداخت (اوراق و ... ) - قیمت پیشنهادی - تاریخ انقضا - برندتاریخ تامین و تحویل کالا  ارسال نمایند.

2- کلیه کسورات قانونی بر عهده پیمانکار می باشد.

3- این معاونت در  انتخاب و ارجاع سفارش هر یک از اقلام به صورت انتخابی مختار است و برخی از ملزومات حجیم (مانند گاز، برانول ، دستکش و ... ) را به صورت ذرخواست دوره ای بیمارستان تامین نمایند.

4- شرکت کننده می بایست جهت شرکت در استعلام کلیه ضمائم را مهر و امضاء نموده و در پاکت استعلام ارسال نماید .

5- شرکت ها موظفند نسبت به تحویل دارو و ملزومات درخواستی برای کلیه مراکز (7مرکز)، در بسته بندی و فاکتور جداگانه  اقدام نمایند.

6- به استعلام های خارج از فرمت پیوست ترتیب اثر داده نخواهد شد.

لیست داروها

لیست ملزومات پزشکی

ساعت : 12:40 -  روز  : دو شنبه  - 4 /  9 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :526