برنامه روزشمار هفته غذا اعلام شد

مدیرکل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از برگزاری برنامه های روز جهانی غذا با شعار ملی «اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت» در ۷ محور خبر داد.

به گزارش ایفدانا، حسین عزیزی با اشاره به اینکه روز جهانی غذا امسال با تاکید بر شعار سال ۲۰۱۹ سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد با عنوان «رفتار ما آینده ما را میسازد رژیم غذایی سالم برای دنیای بدون گرسنگی » برگزار می شود، عنوان کرد: ویژه برنامه های سراسری به مناسبت روز جهانی غذا با عنوان ملی اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت اجرا می شود.

وی با اشاره به ۷ محور اصلی برنامه های روز جهانی غذا، افزود:  برنامه های ویژه با عناوین ۱.کاهش قند نمک و چربی محصولات غذایی و آشامیدنی

۲. نشانگر های رنگی تغذیه در راستای ارتقا دانش مصرف‌کننده

۳. نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی سلامت محور

۴. مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت در حوزه غذا

۵. برچسب اصالت کالا و سیستم رهگیری و ردیابی در حوزه غذا

۶. محصولات غذایی ویژه و فراسودمند

۷. اطلاع رسانی و ارتقای آگاهی مصرف کننده در حوزه سلامت غذا برگزار خواهد شد.

ساعت : 14:49 -  روز  : چهار شنبه  - 17 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :88