کارگاه کارورزان پزشکی

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان :

ششمین کارگاه آموزشی یک روزه جهت کارورزان پزشکی در سال جاری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو کارگاه آموزشی با هدف آشنایی با تشکیلات و وظایف حوزه معاونت غذا و دارو و واحدهای تابعه آن با حضور آقای دکتر خیاط کاشانی (مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر) جهت کارورزان سال آخر رشته پزشکی دانشگاه در روز چهارشنبه 98/07/17برگزارشد.

گفتنی است در این  دانشجویان علاوه بر آشنایی با تشکیلات و وظایف حوزه معاونت غذا و دارو و واحدهای تابعه آن با شرح وظایف مراکز "کمیته تجویز و مصرف منطقی داروها RUD" و "ثبت و بررسی عوارض ناخواسته داروها ADR" و "مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم DPIC" آشنا می شوند.

آقای دکتر محمد حسین خیاط کاشانی در این کارگاه با ارائه آمار شاخص های تجویز پزشکان منطقه و مقایسه آن با سطح استان و کشور، کارورزان را با  اهمیت و جایگاه کمیته تجویز و مصرف منطقی داروها در ارتقاء سلامت جامعه آشنا نمودند.

در ادامه آقای دکتر سید محمد مهدی امام  ضمن معرفی مرکز ثبت و بررسی عوارض ناخواسته داروها ADR و ارائه دستورالعمل، آئین نامه بر لزوم گزارش بروز عوارض ناخواسته داروها تاکید و بصورت کامل با روش های ثبت و ارسال گزارشات از طریق فرم زرد و آنلاین را ارائه نمودند.

گفتنی است پزشکان در این کارگاه با شرح وظایف مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم  و شماره تماس 190 وزارت بهداشت آشنا شدند.

همچنین در پایان این جلسه ضمن معرفی سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت کالا (TTAC) و نیز برچسب اصالت، توضیحاتی را در خصوص امکان بهره گیری و کنترل اقلام دارویی و بهداشتی وارداتی نیز ارائه شد.

ساعت : 13:16 -  روز  : چهار شنبه  - 17 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :64