از سوی مقام عالی وزارت

انتصاب سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حکم وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت طی حکمی دکتر سید علیرضا مروجی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی کاشان را به عنوان سرپرست این دانشگاه منصوب کرد.

دکتر ابراهیم کوچکی، رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی کاشان در نشست هیات رئیس این دانشگاه مورخ 11/7/98 ضمن تبریک به دکتر مروجی، برای مجموعه دانشگاه در راستای ارتقای سلامت منطقه آرزوی موفقیت کرد.

لازم به ذکر است دکتر سید علیرضا مروجی دارای دکتری تخصصی پزشکی اجتماعی است و پیش از این  مسئولیت، به عنوان معاون بهداشتی دانشگاه مشغول به خدمت بود.

یادآور می شود دکتر ابراهیم کوچکی در حال حاضر مشغول به ادامه تحصیل در دوره فوق تخصص می باشد.

ساعت : 11:32 -  روز  : شنبه  - 13 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :78