مناقصه دارو و ملزومات پزشکی

تاپایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 98/7/10

استعلام بهاء خرید اقلام دارویی و ملزومات پزشکی

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان در نظر دارد نسبت به خرید اقلام دارویی و ملزومات پزشکی با شرایط ذیل از شرکت های پخش دارو  از طریق استعلام بها اقدام نماید .

مقتضی است ضمن مطالعه دقیق اسناد واگذاری، پیشنهاد قیمت خود را به همراه سایر مدارک درخواستی طبق فرمت پیوست تکمیل و حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 98/7/10 به آدرس کاشان _ خیابان طالقانی _ محراب 26_ معاونت غذا و دارو _ واحد حراست ارسال نمایید.

ساعت : 13:23 -  روز  : یکشنبه  - 24 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :524