برگزاری کارگاه آموزشی" آشنایی با داروهای بیماری دیابت "

کارگاه آموزشی جهت پرسنل شاغل در داروخانه های تحت پوشش این دانشگاه در تاریخ 4 و 5 شهریور ماه با موضوع "آشنایی با داروهای بیماری دیابت " برگزار گردید.

مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر دانشگاه ضمن اشاره به اجرای بند 6 ماده 24 آئین نامه داروخانه ها در خصوص به کارگیری و فعالیت افراد واجد صلاحیت تحت نظر مسئول فنی در داروخانه اشاره کرد و گفت بیش از 30 کارگاه آموزشی با هدف ارتقاء دانش و ارائه خدمات دارویی در داروخانه ها برگزار شده است.

در این کارگاه آموزشی ابتدا دکتر محمد حسین خیاط کاشانی، مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر در مورد اهمیت مصرف داروها در درمان بیماری های مزمن مانند دیابت مطالبی را ارائه نمودند.

در ادامه دکتر بهار اربابی بصورت مشروح در خصوص اهمیت درمان بیماری دیابت و داروهای مورد مصرف در درمان آن توضیحاتی بیان نمودند.

کارشناس مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم معاونت غذا و داروضمن ارائه مطالبی در خصوص فرایند بروز بیماری دیابت، داروهای خوراکی درمان دیابت، انسولین ها و چگونگی عملکرد ویال ها و قلم های انسولین و همچنین نحوه صحیح نسخه خوانی و اصول تحویل داروهای بدون نسخه OTCتاکید نمودند.

همچنین در پایان به سوالات شرکت کنندگان در کارگاه پاسخ داده شد.

دانلود فایل آموزشی

ساعت : 9:56 -  روز  : شنبه  - 9 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :67