1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

برگزاری کارگاه آموزشی" آشنایی با داروهای بیماری دیابت "

کارگاه آموزشی جهت پرسنل شاغل در داروخانه های تحت پوشش این دانشگاه در تاریخ 4 و 5 شهریور ماه با موضوع "آشنایی با داروهای بیماری دیابت " برگزار گردید.

مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر دانشگاه ضمن اشاره به اجرای بند 6 ماده 24 آئین نامه داروخانه ها در خصوص به کارگیری و فعالیت افراد واجد صلاحیت تحت نظر مسئول فنی در داروخانه اشاره کرد و گفت بیش از 30 کارگاه آموزشی با هدف ارتقاء دانش و ارائه خدمات دارویی در داروخانه ها برگزار شده است.

در این کارگاه آموزشی ابتدا دکتر محمد حسین خیاط کاشانی، مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر در مورد اهمیت مصرف داروها در درمان بیماری های مزمن مانند دیابت مطالبی را ارائه نمودند.

در ادامه دکتر بهار اربابی بصورت مشروح در خصوص اهمیت درمان بیماری دیابت و داروهای مورد مصرف در درمان آن توضیحاتی بیان نمودند.

کارشناس مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم معاونت غذا و داروضمن ارائه مطالبی در خصوص فرایند بروز بیماری دیابت، داروهای خوراکی درمان دیابت، انسولین ها و چگونگی عملکرد ویال ها و قلم های انسولین و همچنین نحوه صحیح نسخه خوانی و اصول تحویل داروهای بدون نسخه OTCتاکید نمودند.

همچنین در پایان به سوالات شرکت کنندگان در کارگاه پاسخ داده شد.

دانلود فایل آموزشی

ساعت : 9:56 -  روز  : شنبه  - 9 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :216