1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

به مناسبت پنجم شهریور ماه روز داروساز :

دکتر محسن تقی زاده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پیامی فرارسیدن "روز داروساز" را به تمامی همکاران داروساز تبریک گفت و با حضور در داروخانه های سطح شهرستان از عملکرد آنان تقدیر نمود.

به گزارش روابط عمومی معاونت متن تبریک به شرح ذیل است :

بسمه تعالی

پنجم شهریور ماه سالروز تولد محمد زکریای رازی، روز داروسازی، بهانه است برای یادآوری حضور داروسازان در نظام سلامت کشور، که خوشبختانه در پیشرفت های کشور در حوزه پزشکی و سلامت داروسازان جایگاه قابل توجه ای دارند و بی تردید این داروسازان هستند که در تکمیل فرایند درمان بیماران یکی از اصلی ترین حلقه های موثر در مسیر شفای بیماران می باشند.

امید است با توجه به توانمندی های شایسته داروسازان، همواره شاهد پیشرفت و تحول در این عرصه و به ویژه توسعه چشم اندازهای پیش رو نظیر توسعه تقویت دانش و فرآورده های گیاهان دارویی و تولید محصولات نوین دارویی باشیم.

از خداوند منان، برای داروسازان، توفیق خدمت در مسیر پرافتخار تولید ملی دارو و انگیزه مضاعف برای نوآوری در این عرصه را آروزمندم.

دکتر محسن تقی زاده

معاون غذا و دارو

***********

گفتنی است به مناسبت پنجم شهریورماه، روز بزرگداشت زکریای رازی شیمیدان بزرگ ایرانی و روز داروساز، آیین گرامیداشتی در روز سه شنبه مورخ 5/6/98 در هتل نگارستان برگزار و در پایان این مراسم از تعدادی از داروسازان نمونه تقدیر شد.

ساعت : 11:7 -  روز  : چهار شنبه  - 6 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :202