به مناسبت پنجم شهریور ماه روز داروساز :

دکتر محسن تقی زاده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پیامی فرارسیدن "روز داروساز" را به تمامی همکاران داروساز تبریک گفت و با حضور در داروخانه های سطح شهرستان از عملکرد آنان تقدیر نمود.

به گزارش روابط عمومی معاونت متن تبریک به شرح ذیل است :

بسمه تعالی

پنجم شهریور ماه سالروز تولد محمد زکریای رازی، روز داروسازی، بهانه است برای یادآوری حضور داروسازان در نظام سلامت کشور، که خوشبختانه در پیشرفت های کشور در حوزه پزشکی و سلامت داروسازان جایگاه قابل توجه ای دارند و بی تردید این داروسازان هستند که در تکمیل فرایند درمان بیماران یکی از اصلی ترین حلقه های موثر در مسیر شفای بیماران می باشند.

امید است با توجه به توانمندی های شایسته داروسازان، همواره شاهد پیشرفت و تحول در این عرصه و به ویژه توسعه چشم اندازهای پیش رو نظیر توسعه تقویت دانش و فرآورده های گیاهان دارویی و تولید محصولات نوین دارویی باشیم.

از خداوند منان، برای داروسازان، توفیق خدمت در مسیر پرافتخار تولید ملی دارو و انگیزه مضاعف برای نوآوری در این عرصه را آروزمندم.

دکتر محسن تقی زاده

معاون غذا و دارو

***********

گفتنی است به مناسبت پنجم شهریورماه، روز بزرگداشت زکریای رازی شیمیدان بزرگ ایرانی و روز داروساز، آیین گرامیداشتی در روز سه شنبه مورخ 5/6/98 در هتل نگارستان برگزار و در پایان این مراسم از تعدادی از داروسازان نمونه تقدیر شد.

ساعت : 11:7 -  روز  : چهار شنبه  - 6 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :80