پیام تبریک معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز کارمند

معاون غذا و دارو دانشگاه در پیامی چهارم شهریورماه فرارسیدن روز کارمند را به کارکنان دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، متن پیام معاون غذا و دارو به شرح ذیل است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

خدمتگزاری افتخار بزرگی است که پروردگار متعال آن را بر عهده کسانی قرار داده است که با عمل خالصانه خویش در مسیر گره گشایی از امور مردم گام بر می دارند.

اینجانب این روز را به کارکنان عزیز حوزه سلامت به ویژه همکاران معاونت غذا و دارو  تبریک عرض می نمایم و ضمن آرزوی سلامت و سعادت، برای همه عزیزان از درگاه حضرت احدیت آرزوی سلامتی و توفیق دارم.

امیدواریم با الگو برداری از ویژگی های والای اخلاقی و رفتاری شهدای والامقام رجایی و باهنر در راستای تحقق اهداف عالیه انقلاب اسلامی همواره در راه خدمت به اسلام و مردم موفق و موید باشید.

دکتر محسن تقی زاده

معاون غذا و دارو دانشگاه

ساعت : 9:53 -  روز  : دو شنبه  - 4 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :86