ویژه همکاران داروساز :

فراخوان پذیرش فراگیر در دوره پودمانی " اصول آموزش و مشاوره به بیمار در داروخانه"

اولین دوره پذیرش فراگیر در دوره پودمانی "اصول آموزش و مشاوره به بیمار در داروخانه" به منظور توانمندسازی و به روز رسانی داروسازان شاغل در داروخانه های شهری و دانشجویان داروسازی تهیه شده است.

گفتنی است این دوره به صورت غیر حضوری و آموزش به صورت الکترونیکی در 12 حوزه چالش در داروخانه برگزار می گردد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر کلیک کنید

ساعت : 9:34 -  روز  : چهار شنبه  - 23 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :91