تامین دارو و تجهیزات پزشکی

برگزاری اولین جلسه کارگروه مدیریت جهادی و قرارگاهی تامین دارو و تجهیزات پزشکی در دانشگاه

اولین جلسه کارگروه مدیریت جهادی و قرارگاهی تامین دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری و سایر اعضاء روز سه شنبه مورخ 8/5/98 تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، در این جلسه مقرر گردید ضمن رصد و بررسی وضعیت مصرف دارو و تجهیزات پزشکی، در خصوص پیگیری کمبودها و استفاده از راهکارهای موجود برای بر طرف نمودن آن شامل استفاده از نرم افزارها، مکاتبات، بازرسی و تشکیل جلسه با داروسازان و پزشکان منطقه اقدامات لازم صورت گیرد.

ساعت : 8:31 -  روز  : یکشنبه  - 13 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :70