کارگروه ساماندهی تولید گلاب و عرقیات گیاهی توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد :

نشستی با حضور رئیس پژوهشکده اسانس، نمایندگان معاونت بهداشت دانشگاه، اداره استاندارد، انجمن گلاب ایران، اتحادیه گلاب کاشان، انجمن مسئولین فنی، تولیدکنندگان گلاب و عرقیات گیاهی روز دو شنبه 31/4/98 به میزبانی معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، این نشست به منظور ساماندهی تولید گلاب و عرقیات گیاهی در شهرستان برگزار گردید.

دکتر محسن تقی زاده معاون غذا و دارو  پس از بیان دستور جلسه، هدف از کارگروه تشکیل شده را  ساماندهی تولید و عرضه گلاب و عرقیات گیاهی مطابق با دستور العمل ها و  استانداردهای مربوطه در ایران عنوان نمود.

در ادامه این نشست، مدعوین در خصوص اجرایی نمودن اهداف فوق، نظرات و پیشنهادات خود را ارائه و در پایان مقرر گردید کارگروه های تخصصی جهت پیگیری امور مربوطه تشکیل گردد.

ساعت : 8:33 -  روز  : چهار شنبه  - 2 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :124