جلسه هم اندیشی با هدف ساماندهی وضعیت فعالیت عطاری ها

جلسه هم اندیشی پیرامون بررسی مشکلات عطاری ها با حضور نمایندگان فرماندار ویژه،  اداره تعزیرات حکومتی، اداره صنعت، معدن و تجارت، اداره اماکن، اتاق اصناف شهرستان های کاشان و آران و بیدگل و معاونت بهداشتی و شبکه بهداشت آران و بیدگل دانشگاه در تاریخ 31/04/98 در معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو در این کارگاه که با هدف ساماندهی عملکرد صنف عطاری ها برگزار گردید دکتر محسن تقی زاده معاون غذا و دارو دانشگاه گفت:  تخلف در مجموعه عطاری ها موجب نگرانی شده است و باید برای این مهم چاره اندیشی صورت گیرد.

دکتر تقی زاده در ادامه گفت متأسفانه  پیرو شکایات و گزارش بازرسی های صورت گرفته توسط این معاونت، مدتی است عده ای در قالب صنف عطاری پا را از دایره صنفی که فروش گیاهان دارویی است فراتر گذاشته و با دخالت در امر درمان و دارو اقدام به تجویز داروهای گیاهی و دست ساز می نمایند که سلامت شهروندان را به خطر انداخته است که در این راستا بر ساماندهی  این واحدهای صنفی تاکید کرد.

دکتر تقی زاده  بیان کرد: توزیع دارو‌های مخدر و روان‌گردان از قبیل: متادون و ترامادول ، داروهای چاقی و لاغری ، عرضه دارو‌های قاچاق و   دست‌ساز از دیگر تخلفاتی است که در بعضی از این عطاری‌ها مشاهده می‌شود.

وی همکاری ارگان‌های ذی‌ربط مانند قرمانداری، دادگستری، اداره تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی و معاونت غذا و دارو در خصوص مبارزه با معضلات این صنف را بسیار حائز اهمیت دانست.

گفتنی است اطلاع رسانی عمومی از کلیه بستر های موجود ، برگزاری کارگاه های آموزشی جهت صنف عطاری ها و تدوین راهکارهای لازم جهت اخذ پروانه های کسب برای این صنف  و .... از پیشنهادات این جلسه  بود .

در ادامه جلسه  پس از از ارائه پیشنهاد و تبادل نظر، راهکار و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

ساعت : 13:24 -  روز  : سه شنبه  - 1 /  5 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :111