نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل فشار خون بالا

امروزه فشارخون بالا یکی از مشکلات بهداشتی در جهان محسوب می شود. 30 % انسانها در سراسر جهان مبتلا به پرفشاری خون هستند .

بر اساس گزارشات سازمان جهانی بهداشت 33 درصد از مبتلایان بزرگسالان می باشند. به عبارت دیگر از هر 3 فرد بزرگسال یک نفر مبتلا به پر فشاری خون است و هر چه سن افزایش می یابد خطر ابتلا به پرفشاری خون هم بیشتر می شود. مصرف زیاد نمک،  یکی از علل مهم ابتلا به فشار خون بالاست و مطالعات انجام شده حاکی از آن است که کاهش حدود 6 گرم نمک دریافتی روزانه باعث کاهش 24 درصدی سکته مغزی و کاهش 18 درصدی بیماری عروق کرونر میشود و حدود 2.5 میلیون مرگ و میر را نیز کاهش می دهد.

ادامه مطالب نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل فشار خون بالا ....

ساعت : 8:40 -  روز  : دو شنبه  - 17 /  4 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :104