اطلاعیه فراخوان تاسیس داروخانه در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان

بدینوسیله از متقاضیان تاسیس داروخانه در شهرستان کاشان (ناحیه شهری فین بزرگ- خیابان شهید صالحی) که صرفاً تا پایان وقت اداری 29/12/97 درخواست خود را در حوزه مدیریت نظارت بر امور دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان و یا در سامانه HIXبه ثبت رسانده اند دعوت به عمل می آید حداکثر ظرف مدت یکماه از تاریخ 20/3/98 لغایت 20/4/98 جهت اعلام آمادگی و تکمیل مدارک مندرج در سایت دانشگاه به آدرس (http://fdo.kaums.ac.ir  - معاونت غذا و دارو، مدیریت داروئی، اطلاعیه های داروئی) و یا سامانه HIX( Pharmacy.fda.gov.ir) به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان- واحد امور داروخانه ها به نشانی کاشان، خیابان طالقانی، نبش کوچه محراب 26 ( تلفن 55473025-031- داخلی 126 و 119) مراجعه نمائید.

مهلت مذکور قابل تمدید نبوده و به درخواست ها و مراجعات بعد از موعد مقرر ترتیب اثر داده نخواهد شد.

ساعت : 9:53 -  روز  : دو شنبه  - 20 /  3 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :94