دومین کارگاه آموزشی جهت کارورزان پزشکی در سال جاری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو در روز پنج شنبه 98/03/09 کارگاه آموزشی با هدف آشنایی با تشکیلات و وظایف حوزه معاونت غذا و دارو و واحدهای تابعه آن با حضور آقای دکتر خیاط کاشانی (مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر) جهت کارورزان سال آخر رشته پزشکی دانشگاه در محل معاونت برگزارشد.

گفتنی است این کارگاه پیرو مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه و کمیته تجویز و مصرف منطقی داروها جهت کلیه کاورزان رشته پزشکی از ابتدای سال 1388 برگزار می گردد .

در این کارگاه، دانشجویان علاوه بر آشنایی با تشکیلات و وظایف حوزه معاونت غذا و دارو و واحدهای تابعه آن با شرح وظایف مراکز "کمیته تجویز و مصرف منطقی داروها RUD" و "ثبت و بررسی عوارض ناخواسته داروها ADR" و "مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم DPIC" آشنا می شوند.

در این کارگاه با ارائه آمار شاخص های تجویز پزشکان منطقه و مقایسه آن با سطح استان و کشور، کارورزان با  اهمیت و جایگاه کمیته تجویز و مصرف منطقی داروها  در ارتقاء سلامت جامعه آشنا می شوند.

آقای دکتر محمد حسین خیاط کاشانی ضمن معرفی مرکز ثبت و بررسی عوارض ناخواسته داروها و ارائه دستورالعمل، آئین نامه و راهنمای ثبت و بررسی ناخواسته داروها بر لزوم گزارش بروز عوارض ناخواسته داروها تاکید نمودند .

همچنین در این کارگاه پزشکان با شماره تماس مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم  190 وزارت بهداشت آشنا شدند.

در پایان این جلسه ضمن معرفی سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت کالا (TTAC)   و نیز برچسب اصالت، توضیحاتی را در خصوص امکان بهره گیری و کنترل اقلام دارویی و بهداشتی وارداتی نیز ارائه شد.

ساعت : 13:37 -  روز  : پنج شنبه  - 9 /  3 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :94