صدور دستور جمع‌آوری دو محصول چاقی غیرمجاز

به گزارش ایفدانا، در نامه دکتر مهناز خانوی به معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی و درمانی سراسر کشور آمده است؛

بر اساس اعلام دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت در مورد ایجاد عارضه منجر به مرگ فراورده body tech apple fat fast و همچنین ایجاد عارضه پس از مصرف فرآورده کپسول چاقی فرشته و فروش غیرقانونی آن در عطاری‌ها، این فرآورده ها تاکنون هیچ‌گونه مجوزی برای تولید، توزیع، واردات و فروش در سطح عرضه را از این اداره کل دریافت نکرده‌اند.

لذا مقتضی است در صورت مشاهده این فراورده طبق ضوابط و مقررات نسبت به جمع‌آوری اقدام شود.

ساعت : 14:39 -  روز  : چهار شنبه  - 1 /  3 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :82