توسط معاونت غذا و دارو کاشان:

تقدیر از همکاران معاونت در برگزاری همایش معاونین غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا دارو کاشان، دکتر محسن تقی زاده طی مراسمی از زحمات همکاران معاونت غذا و دارو در برگزاری همایش معاونین غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور  با اهدا لوح تقدیر نمود.

در متن این تقدیر نامه  آمده است:

همکار گرامی

با سلام  و صلوات بر محمد و آل محمد(ص)

بدون تردید نقش نیروهای مخلص ، متعهد و پر تلاش در راه پیشبرد اهداف و حفظ دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی بسیار ارزنده و قابل توجه می باشد. لذا به پاس خدمات و تلاش شبانه روزی  و همکاری  موثر جنابعالی در همایش معاونین غذا و دارو  دانشگاه های علوم  پزشکی سراسر کشور  این لوح سپاس تقدیم می گردد.

امید است به لطف و مدد الهی همچون گذشته، متعهدانه و با بهره گیری از توان و تجارب ارزشمند  خویش فردای بهتری در ایران اسلامی را تحقق بخشیم .

دکتر محسن تقی زاده - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ساعت : 14:20 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :225