رئیس دانشگاه در همایش معاونین غذا و دار عنوان کرد:

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: الگوی نامناسب غذایی زمینه ساز بیماری های غیرواگیر مانند سرطان، دیابت و ... در جامعه است.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، دکتر ابراهیم کوچکی گفت: بسیاری از بیماری‌هایی که به آنها مبتلا می‌شویم به دلیل رژیم غذایی نامناسب است که ضرورت دارد روی کمیت و کیفیت غذای مصرفی اقدامات لازم صورت گیرد.

وی در ادامه به چالش های در سال جاری در زمینه تجهیزات پزشکی وملزومات پزشکی با توجه به نرخ ارز اشاره و اظهار امیدواری کرد:با همکاری و تعامل یکدیگر و ضمن مدیریت مصرف و ارائه خدمت باکیفیت تر از این مشکلات سربلند بیرون خواهیم آمد.

دکتر کوچکی تصریح کرد: داروسازان در حوزه دارو، نظارت توزیع مصرف و جلوگیری از عوارض ناخواسته دارویی و نیز استاندارسازی تعداد نسخه ها نقش بسیار مهمی دارند و ورود داروسازان بالینی در بخش بیمارستانی به حل مشکلات بسیاری کمک خواهد کرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با اشاره به مستقل شدت این معاونت از حوزه درمان از سال 1385 گفت: یکی از مهمترین دستاوردهای این معاونت ارتقا از سطح 3 به سطح 2 می باشد.

دکتر محسن تقی زاده، تامین دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز به خصوص داروهای بیماران خاص و نیز تشکیل واحد مراقبت های دارویی در بیمارستان ها برای نظارت به مصرف دارو را مهم ترین وظایف این معاونت دانست.

وی، با اشاره به اینکه کاشان قطب گل و گلاب کشور است، افزود: کارگروه نظارت بر گلاب و عرقیات در این راستا در دانشگاه راه انداری شده است.

دکتر تقی زاده تصریح کرد: بیش از 30 هزار تن گلاب و عرقیات در سال گذشته با دریافت گواهی بهداشتی از کاشان به کشورهای مختلف دنیا صادر شده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان همچنین در ادامه بیان کرد: بیش از 30 درصد از کارخانه های موجود در منطقه در حوزه گلاب و عرقیات فعال می باشند و افزایش 2 برابری صدور پروانه های بهداشتی از سوی این معاونت در سال گذشته گویای اهمیت نهادنبه شعار مقام معظم رهبری (مدظله العالی) "حمایت از کالای ایرانی و اقتصاد مقاومتی" در سال 97 بوده است.

دکتر تقی زاده اظهار امیدواری کرد: در سال رونق تولید بتوانیم زمینه های لازم برای افزایش تولید مواد غذایی با در نظر گرفتن کلیه ضوابط قانونی و بهداشتی را داشته باشیم.

همایش معاونین غذا و دارو سراسر کشور با حضور رئیس سازمان غذا و دارو کشور، معاونین غذا و دارو از سراسر کشور و مدیران ارشد سازمان غذا و دارو چهارشنبه 11/2/98 در دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مدت دو روز آغاز به کار کرد.

ساعت : 11:26 -  روز  : شنبه  - 14 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :112