با حضور رئیس سازمان غذا و دارو کشور:

همایش معاونین غذا و دارو سراسر کشور با حضور رئیس سازمان غذا و دارو کشور چهارشنبه 11/2/98 در دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مدت دو روز آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، برنامه ریزی و اجرای سیاست های کلان در حوزه غذا و دارو در سال 1398از اهداف این همایش برشمرد.

دکتر محسن تقی زاده گفت: در این نشست مسائل مختلف در زمینه های تامین دارو، تجهیزات پزشکی و مواد غذایی  مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

وی افزود: معاون غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونین غذا و دارو از سراسر کشور، مدیران ارشد سازمان غذا و دارو در این نشست حضور دارند.

ساعت : 11:23 -  روز  : شنبه  - 14 /  2 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :130