مزایده واگذاری فضای فیزیکی و امور داوخانه سرپایی مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی

به منظور توسعه مشارکت بخش غیر دولتی و کاهش تصدی گری دولت و در راستای مواد 33 و 88 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و همچنین ایجاد اشتغال، توسعه و مشارکت بخش غیر دولتی در ارائه خدمات و استفاده بهینیه از فضای فیزیکی و امکانات موجود دانشگاه علوم پزشکی کاشان در نظر دارد امور داوخانه سرپایی مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی را از طریق مزایده عمومی به افراد حقیقی و حقوقی واجد شرایط به شرح ذیل واگذار نماید. از متقاضیان دعوت می شود ضمن مطالعه دقیق اسناد مناقصه و بازدید از محل های مورد واگذاری پیشنهاد قیمت خود را به همراه سایر مدارک درخواستی حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ 25/12/1397 با پست پیشتاز یا بصورت دستی به نشانی کاشان - میدان 15 خرداد - خیابان اباذر - ستاد دانشگاه علوم پزشکی – دبیرخانه حراست با اخذ رسید تحویل  ارسال نمایند.

*****

برای دریافت شرایط مناقصه بر روی گزینه فایل مرتبط در پایین صفحه کلیک و سپس گزینه دانلود فایل مرتبط را انتخاب نمایید.

ساعت : 10:4 -  روز  : سه شنبه  - 21 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :68