تبلیغات محصولات غیرمجاز ماهواره ای؛ از مکمل های لاغری تا درمان بیماری های پوستی

به گزارش ایفدانا، دکتر مهناز خانوی، مدیر کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل عنوان کرد: 17 قلم فراورده هایی که در ماهواره تبلیغ می شود، هیچگونه مجوزی اعم از تولید، واردات، توزیع، عرضه و تبلیغات را از این اداره کل ندارند.

وی افزود: به منظور حفظ سلامت مصرف‌کنندگان فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، توصیه می شود از استفاده از این محصولات خودداری شود.

لازم به ذکر است تبلیغات پیامکی برای عموم و ماهواره ای فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل های تغذیه ای، بر طبق ضوابط جاری ممنوع است.

لیست این فراورده ها به شرح زیر است؛

• مکمل لاغری Super fat metabolism
  • قرص Eisenia حجم دهنده اندام جنسی
  • قرص Senator ترک اعتیاد