مراسم گرامیداشت روز زن در دانشگاه برگزار شد

به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، مراسم گرامیداشت روز زن و چهلیمین سالگرد انقلاب اسلامی با حضور رئیس دانشگاه و معاونین دوشنبه 7/12/97 در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، مشاور رئیس در امور بانوان در این مراسم، با تبریک میلاد باسعادت حضرت زهرا (س) به همکاران به ویژه بانوان شاغل در حوزه سلامت گفت: حضرت فاطمه (س) اگرچه یک مخلوق زمینی است ولی در واقع دارای سیرت بهشتی و ملکوتی است.

دکتر طاهره مازوچی با تاکید بر اینکه امروزه نقش و تاثیرگذاری زنان در جامعه بیشتر و پررنگتر از گذشته است،  یادآور شد: یکی از شاخص های توسعه انسانی در هر کشوری حضور فعال زنان در آن جامعه است و از این رو زنان در کشورمان بعد از انقلاب  با حفظ همه شعائر اسلام در صحنه های مختلف جامعه حضوری  فعال داشته اند.

به گفته وی در جامعه اسلامی زنان پرافتخار و بزرگی وجود داشته که نمونه بارز آن حضرت فاطمه زهرا (س) است که این بانوی جهان اسلام امروزه به عنوان الگوی بشریت به حساب می آید و از این ضروری است دختران، زنان و مادران برای رسیدن به جایگاه والا؛ سیره عملی و سبک زندگی ایشان را در عرصه های مختلف الگوی خویش قرار دهند.

شایان ذکر است این مراسم با اجرای نمایش طنز و اجرای موسیقی زنده توسط امید معنوی ادامه داشت.

لازم به ذکر است در پایان این آیین با اهداء لوح و جوایزی به رسم یاد بود از 40 نفر از کارکنان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان نمونه دانشگاه تقدیر شد.

ساعت : 10:9 -  روز  : شنبه  - 11 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :66