مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو

امکان استعلام اصالت فراورده های غذایی و آشامیدنی در سامانه TTAC فراهم می شود

دکتر وحید مفید در گفت و گو با ایفدانا اظهار کرد: مجموعه کنترل های سازمان غذا و دارو بر مواد خوراکی و آشامیدنی در سامانه تیتک در دو بخش محصولات وارداتی و دیگری کنترل پروانه های تاسیس، بهره برداری، مسئول فنی، ساخت کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی در داخل کشور انجام می شود.

وی افزود: تا پیش از سامانه TTAC صرفا در بحث واردات استفاده می شده اما براساس برنامه ریزی‌ها مقرر شد تا تمامی فرایندهای تولید در داخل نیز به این سامانه منتقل شود.

مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به مزایای این سامانه عنوان کرد: تمام پروانه های تاسیس، بهره برداری و ساخت محصولات تولید داخل کشور نیز مانند محصولات وارداتی در چهارچوب سامانه، متمرکز و در عین حال سراسری خواهد شد.

وی توضیح داد: در حال حاضر تمام دانشگاه های علوم پزشکی سیستم های جداگانه ای دارند که از این پس در قالب یک سامانه جامع پروانه ها را صادرخواهند کرد و به پروانه صادرشده دسترسی خواهند داشت.

به گفته مفید همچنین از این پس مصرف کننده می توانند همانگونه که در مورد کالاهای وارداتی با وراد کردن بارکد از طریق سامانه تیتک اصالت آن را استعلام کنند، درمورد اصالت کالاهای داخلی نیز این امکان مهیا خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: زیرساخت های این سامانه آماده شده و از اسفندماه فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و امیدواریم در سال آینده تمام واحدهای تولید داخل به این سامانه متصل شوند.

ساعت : 11:6 -  روز  : شنبه  - 4 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :69