مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر دانشگاه:

شهروندان نیازها و کمبودهای دارویی خود را به سامانه 190 یا 1490 اعلام نمایند .

دکتر محمد حسین خیاط کاشانی در گفتگو با روابط عمومی معاونت غذا و دارو گفت : مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم DPIC معاونت غذا و دارو کاشان پاسخگوی سوالات دارویی اعم از کمبودهای دارویی، نحوه مصرف داروها و مسمومیت ها می باشد .

وی با بیان اینکه پاسخ های مناسب توسط کارشناسان آموزش دیده مرکز DPICدر خصوص افزایش آگاهی مردم و افراد متخصص به وسیله سامانه 190 یا 1490 صورت می گیرد، اظهار داشت  این مرکز در ساعات اداری پاسخگوی سوالات بوده و در ساعات غیر اداری توسط کارشناسان وزارت بهداشت که به صورت شبانه روزی فعالیت می کنند پاسخ داده می شود.

مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر دانشگاه عنوان کرد شهروندان می توانند سوالات خود را در خصوص موارد ذیل از طریق شماره تلفن رایگان 1490 یا 190 مطرح نمایند:

•   کمبودهای دارویی
  •  نحوه مصرف صحیح داروها
  • تداخل داروها و مواد غذایی
  • مصرف داروها در دوران بارداری و شیر دهی
  • عوارض جانبی ناشی از مصرف داروها
  • سازگاری و نحوه اختلاط داروهای تزریقی
  •  مسمومیت با داروها، سموم، مواد شیمیایی، گیاهان سمی، گزیدگی و گازهای سمی
  • نحوه نگهداری داروها
  • تداخلات داروها و مواد غذایی در مصرف همزمان آنها

وی افزود مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم معاونت غذا و دارو کاشان از سال 1386 پاسخگوی سالانه بیش از 2000 تماس به همکاران گروه پزشکی در خصوص سوالات دارویی، مسمومیت ها و ارائه راهنمایی های لازم به مصرف کنندگان دارو بوده است.

دکتر خیاط کاشانی در پایان از دسترسی مردم به قیمت مصوب تمام داروها خبر داد و اظهار داشت: با توجه به ضرورت اطلاع رسانی به هنگام در خصوص فهرست و قیمت مصوب اقلام دارویی، جزئیات لیست و قیمت مصوب تمام اقلام دارویی قابل عرضه در داروخانه های سراسر کشور در قسمت جستجوی دارو، سامانه اطلاعات دارویی سازمان غذا و دارو به نشانی اینترنتی  http://irc.fda.gov.ir/nfi  قابل جستجو و استفاده است.

ساعت : 13:7 -  روز  : سه شنبه  - 16 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :251