برگزاری جلسه هماهنگی با شرکت های پخش دارویی

این جلسه با حضور معاون سیاسی، اجتماعی فرمانداری ویژه کاشان، معاون غذا و دارو  دانشگاه و مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو و جمعی از داروسازان شهرستان کاشان و آران و بیدگل و مدیران شعب توزیع دارو  قم و اصفهان  به منظور هماهنگی با شرکت های پخش دارویی  برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو در این جلسه مقرر گردید تا ضمن هماهنگی های لازم جهت تامین بهینه و کامل داروی مورد نیاز مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان، شرکت های پخش تعامل کامل و لازم را در هنگام  توزیع دارو با معاونت را انجام دهند و ترتیبی اتخاذ نمایند تا هیچگونه کمبودی در خصوص دارو  وجود نداشته باشد .

ایجاد حداقل یک شعبه از شرکت دارویی در شهرستان از دیگر مصوبات این جلسه بود در این راستا تعدادی از مدیران شرکت های پخش دارو ضمن اعلام تمایل نسبت به پیگیری  این موضوع  موظف شدند مراتب  را از طریق دفتر مرکزی شرکت مربوطه  پیگیری کرده و نتیجه را به این معاونت اعلام نمایند.

ساعت : 13:17 -  روز  : پنج شنبه  - 11 /  11 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :63