اعلام لیست داروخانه های محل عرضه شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه

دکتر محمد حسین خیاط کاشانی اظهار داشت با توجه به ضرورت اطلاع رسانی مراکز عرضه شیرخشک های رژیمی و غذا های ویژه بدینوسیله لیست داروخانه های متقاضی توزیع کننده شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه به شرح ذیل اعلام می گردد، بدیهی است داروخانه های فوق الذکر می بایست با رعایت دستورالعمل سازمان غذا و دارو اقدام به ثبت اطلاعات بیماران در سامانه HIX نمایند.

لیست شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه

داروخانه دکتر اربابی - کاشان. خیابان امیرکبیر . میدان حضرت ابوالفضل

دکترخسرونژاد - کاشان .ابتدای خیابان بهشتی . جنب بانک انصار

دکتر محمدیان(بقیه ا...) - کاشان. خیابان شهید بهشتی . چهارراه زیارتی . فرعی ایمان