مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر دانشگاه:

مردم از نگهداری دارو در منازل خودداری کنند

مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: مردم از نگهداری دارو در منازل خودداری کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو  دانشگاه، دکتر خیاط کاشانی گفت: بیش از نیمی از داروها در منازل طبق شرایط کارخانه­ی سازنده (مانند رعایت دما، رطوبت، نور) نگه­داری نمی شوند که این کار خطرناک است؛ به طوری که با بهم خوردن شرایط نگه­داری، پایداری داروها از بین می­رود و به ماده­ی بی­اثر تبدیل می­شود و یا در برخی موارد ممکن است اجزای سازنده دارو به ترکیبات سمی تبدیل شوند که در مورد داروهای حیاتی بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: نگهداری بیش از حد داروها در خانه موضوعی است که همواره مورد توجه بسیاری از جوامع در دنیا است و بسیاری از مطالعات در این خصوص صورت گرفته است؛ به طوری که تلاش است با افزایش سطح فرهنگ­ عمومی میزان انباشت داروها در منازل کاهش یابد.

دکتر خیاط کاشانی افزود: دارو کالایی با شرایط نگه­داری منحصر به فردی مانند رعایت دما، رطوبت و نور است که در صورت عدم رعایت صحیح شرایط نگه­داری آن، پیامدهایی به دنبال خواهد داشت و با توجه به قیمت بالای دارو، هزینه­های زیادی به بیماران و سیستم درمانی کشور تحمیل خواهد شد.

مصاحبه دکتر محمد حسین خیاط کاشانی با رادیو سلامت  " نگهداری داروها در منزل"

ساعت : 14:14 -  روز  : یکشنبه  - 9 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :135