کارگاه آموزشی "آشنایی با اهمیت مصرف منطقی داروها و مقاومت میکروبی" برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ؛ معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال های اخیر در راستای تحقق اهداف سازمان غذا و دارو در خصوص ترویج فرهنگ مصرف صحیح و منطقی دارو، اقدام به برگزاری سلسله کارگاه های آموزشی جهت اولیاء و مربیان شهرستان کاشان و آران و بیدگل نموده است .

کارگاه آموزشی با عنوان مصرف "صحیح و منطقی داروها"  با حضور دکتر محمد حسین خیاط کاشانی (مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر  شهرستان کاشان) مورخ  97/10/03  در کانون شهید عربیان شهرستان آران و بیدگل با همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان آران و بیدگل جهت اولیاء دانش آموزان پنج مدرسه مقطع ابتدایی برگزار گردید .

مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر در این کارگاه ضمن تاکید بر اهمیت مصرف منطقی داروها و لزوم جلوگیری از ایجاد مقاومت به داروهای ضد باکتریایی بدلیل مصرف غیر منطقی و بی رویه آنتی بیوتیک ها و همچنین تبین این موضوع که با افزایش مقاومت به این دسته از داروها در آینده نزدیک مشکلات  متعددی به وجود خواهد آمد، راهکارهایی ارائه دادند.

دکتر خیاط کاشانی در این کارگاه ضمن ارائه مطالبی در خصوص  اهمیت عوارض مصرف بی رویه و خودسرانه داروهای تزریقی، کورتیکواستروئیدها و  مقاومت دارویی به راهکاری اصولی از جمله رعایت بهداشت ، تاکید بر کامل نمودن دوره درمان داروها  و عدم مصرف خودسرانه ها داروها  نیز تاکید نمودند.

همچنین در پایان این کارگاه دکتر خیاط کاشانی ،ضمن معرفی سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت کالاهای سلامت محور(TTAC) ، توضیحاتی را در خصوص امکان بهره گیری و کنترل اقلام دارویی و بهداشتی را ارائه نمودند.

کارگاه مصرف منطقی داروها

ساعت : 14:0 -  روز  : چهار شنبه  - 5 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :123