کنفرانس بین المللی گل محمدی با عنوان "Rose damascena 2018"

کنفرانس بین المللی گل محمدی با عنوان "Rose damascena 2018"  روزهای 12 تا 14 آبان ماه 1397 در پژوهشکده اسانس های طبیعی قمصر - دانشگاه کاشان "، برگزار می گردد .

این کنفرانس  با محوریت تمامی حوزه های علمی و فنی مرتبط با گل محمدی شامل کشت، صنعت ، فناوری و انواع محصولات آن برگزار می شود .

لازم به ذکر است در حاشیه این کنفرانس کارگاه های آموزشی با حضور اساتیدی از کشور های انگلیس، ترکیه و ایران برگزار می گردد.

نشانی اینترنتی دبیرخانه کنفرانس : http://icrd.kashanu.ac.ir/en

Rosa damascena 2018 is a 3 days conference/workshop on all aspects of Rosa damascena including Cultivation, Technology, Regulations and Marketing. The conference will be Held at Essential Oils Research Institute (EORI) of University of Kashan).

We would appreciate any suggestions towards a fruitful conference/workshop on the subject.

ساعت : 12:20 -  روز  : یکشنبه  - 29 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :54