کارگاه آموزشی اصول نسخه نویسی و تجویز منطقی دارو

کارگاه آموزشی 2 روزه با عنوان " اصول نسخه نویسی و تجویز منطقی داروها"ویزه دانشجویان سال آخر رشته مامایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در 3 و 4 مهر ماه برگزار گردید.

این کارگاه آموزشی با هدف، افزایش میزان مهارت دانشجویان در زمینه نسخه نویسی داروهای مجاز طبق آئین نامه شرح وظایف مامایی وزارت متبوع و کاهش خطاهای نسخه نویسی و به منظور تامین سلامت جامعه زنان  با حضور دکتر حمیدرضا بنفشه و دکتر محمد حسین خیاط کاشانی در محل دانشکده پرستایی و مامایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی، دکتر حمید رضا بنفشه در خصوص "داروهای تراتوژن در بارداری و شیردهی" و "طبقه بندی FDA  در مورد مصرف داروها در بارداری" -دکترمحمد حسین خیاط کاشانی  در ارتباط با "اقتصاد درمان و دارو و "تجویز منطقی داروها" - و نرم افزار های شناخت تداخل دارو" و "عوارض ناخواسته داروها" ، مطالب کاربردی را در رابطه با داروهای مورد استفاده فارغ التحصیلان رشته مامایی آموزش دادند.

ساعت : 10:16 -  روز  : سه شنبه  - 10 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :75