جمع آوری شربت کامی وی

کلیه معاونین محترم  غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر

با سلام و احترام؛

به اطلاع می رساند، شربت کامی وی (Camiway) با ادعا های درمانی متعدد شرکت دارویی کسری سرشت پارس وابسته به گلچکان خراسان ، هیچ گونه مجوزی اعم از تولید، واردات، توزیع و عرضه از این اداره کل ندارد. مقتضی است دستور فرمایید طبق مقررات و ضوابط برخورد قانونی به عمل آمده و برای جمع آوری فرآورده مورد اشاره از سطح عرضه اقدام لازم و فوری مبذول و نتیجه اقدامات انجام شده در اسرع وقت به این اداره کل ارسال شود

دکتر مهناز خانوی - مدیر کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

ساعت : 9:33 -  روز  : چهار شنبه  - 21 /  6 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :114