در راستای حمایت قاطع از داروهای ژنریک تولید داخل صورت گرفت؛

ابلاغیه وزیر به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور

به گزارش ایفدانا در متن این ابلاغیه که روز یکشنبه هفته جاری صادر گردیده، آمده است:

«با توجه به ضرورت مدیریت هزینه های دارویی در مراکز درمانی وابسته، همچنین در راستای اجرای سیاست های کلی نظام سلامت و اسناد بالادستی لازم است از تاریخ 1397/4/1 اقدامات زیر در زمینه خرید داروهای داروهای مورد نیاز مراکز درمانی تحت پوشش آن دانشگاه صورت پذیرد.

1- به منظور حداکثر بهره برداری از منابع محدود نظام سلامت لازم است با استفاده از شیوه های خرید راهبردی دارو بیشترین بهره بهرداری از بودجه های خرید دارویی بعمل آید.

2- در مورد داروهایی که نمونه ژنریک آن در بازار دارویی کشور وجود دارد باید صرفاً داروی ژنریک خریداری شود.

3- خرید داروهای برند ژنریک تولید داخل صرفاً در صورتی مجاز است که قیمت آن توسط شرکتهای عرضه کننده در حد قیمت داروی ژنریک موجود در بازار کاهش یابد.

لازم است معاونین غذا و دارو، درمان و توسعه و مدیریت منابع آن دانشگاه/دانشکده را موظف نمایید بر اجرای صحیح این دستورالعمل نظارت و حسن اجرای آن را به جنابعالی گزارش نمایند. همچنین پرداخت هزینه های خرید داروهایی که خارج از این دستورالعمل خریداری می شوند، مجاز نیست»

ساعت : 12:36 -  روز  : شنبه  - 2 /  4 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :68